Troler Wizz Air
Bagaj de mana 40x30x20 cm Wizz Air / HiSky
Bagaj de mana 55x40x23 cm - Priority Wizz Air
Bagaj de cala Wizz Air / Ryanair / HiSky
Troler Wizz Air special conceput pentru a fi utilizat ca bagaj de cabina la avion
Alege un troler Wizz Air, special proiectat pentru a se încadra în dimensiunile bagajului de cabină acceptat la zborurile companiei Wizz Air. Compatibil și cu lte linii aeriene precum RyanAir, Blue Air, Tarom, GermanWings, Pegasus, Air Serbia și Aeroflot. Dacă vă prezentați la îmbarcare cu un troler sau alt tip de bagaj care depășește aceste dimensiuni va trebui să-l predați pentru a fi transportat la cală și să plătiți taxa corespunzătoare. Dacă plănuiți să călătoriți cu oricare dintre aceste linii aeriene, ar trebui să cumpărați un troler Wizz Air sau care se încadreaza în dimensiunile regulamentare ale acestei companii, pentru a evita suprataxa de bagaje.
Produse de Calitate Europeană
Deși în trecut Travelkit a comercializat și mărci românești de bagaje (trolere și genți) la un moment dat am simțit nevoia să evoluăm, oferind clienților produse de o calitate superioară, la nivel European dar în celași timp la un preț accesibil. Sortimentul actual de produse include linii de bagaje precum Max, Jetsetter și Aero care se comercializează în prezent în țări din Europa Occidentală (Franța, Germania, Spania, Italia, Marea Britanie etc. Printre factorii care diferențiază produsele noastre de altele similare, disponibile pe piață se numără și:
- calitatea și rezistența superioară a materialelor folosite
- inovațiile precum pliabilitatea (un troler pliabil ocupă puțin spațiu atunci când este depozitat)
- prețul de vânzare corect
- dar poate cel mai important factor este...
Optimizarea Spațiului pt. Bagaje
Trolere Wizz Air comercializate de Travelkit sunt proiectate special pentru a maximiza spațiul de încărcare și a reduce greutatea fiecărui bagaj; marea majoritata a trolerelor și bagajelor pe care le comercializăm au exact dimensiunea maximă acceptată de companiile aeriene.
Spre exemplu, un troler Aero Hard / Aerolite de la Travelkit măsoară exact 55x40x20cm, dimensiunea maximă aprobată pt. bagajul de mână și este prevăzut cu numai 2 roți "îngropate", oferindu-vă astfel posibilitatea de a beneficia de maximum de spațiu de încărcare cu bagaje, fără să depășiți limitele setate de compania aeriană cu care zburați. În același timp, un troler Lamonza Glamour by Cătălin Botezatu, măsoară 57x43x22 cm, depășind cu 2 cm în înălțime, 3 cm în lățime și 2 cm în grosime dimensiunile maxime și deci neputând fi folosit ca și bagaj de mână la companii precum Wizz Air, Ryanair, Blue Air, Tarom etc.; de asemenea este prevăzut cu 4 roți care ies în exterior, irosind spațiul de încărcare în condițiile în care nu sunt cu adevărat necesare pentru manevrarea unui troler atât de mic.
Importăm direct produsele, la un preț corect
Sistemul de distribuție practicat de unele mărci de trolere și produse similare disponibile pe piață precum Lamonza, Mirano, Ezzyrol sau Klept de la Emag presupune că produsele trec prin 2-3 mâini (de fapt companii: importator / distribuitor / magazin online) care fiecare practică propriul adaos comercial, crescând astfel semnificativ prețul final al produselor.
Prin faptul că noi importăm direct produsele și le vindem direct clienților finali, reușim de fapt să menținem prețul de vânzare la un nivel corect. Travelkit nu își distribuie produsele altor magazine online sau prin distribuitori en-gros.
Vă oferim mai multe modele de troler Wizz Air sau care se încadrează în aceste dimensiuni
Cum alegeți un troler Wizz Air sau alt bagaj de cabină (câteva sfaturi):
Tipul de bagaj: troler, geantă de voiaj sau rucsac ?
Fiecare dintre cele trei variante prezintă avantaje și dezavantaje așa că va trebui să decidă fiecare pentru el:
- Troler = este ușor de tractat dar prezintă dezavantajul că-ți va ține o mână ocupată tot timpul cât îl manevrezi
- Rucsac = îți lasă mâinile complet libere dar va trebui să-i susții întreaga greutate în spate; recomandăm această variantă pentru persoanele active și în formă fizică bună
- Geanta de voiaj = lasă mâinile libere dar trebuie să-i susții greutatea într-o mână sau pe unul dintre umeri, ceea ce o face potrivită doar penrru bagaje de greutate mică
Dacă ți-e greu să te hotărăști, există însă și o variantă combinată: Trolerul / Rucsac Smart de 55 cm. Folosește-l ca rucsac oricând vrei și tractează-l pe roți atunci când ai obosit.
Atenție la dimensiuni! 55x40x23 e dimensiunea maxima a unui troler Wizz Air, dar nu e singura!
Verificați cu atenție ce dimensiuni ale bagajului de mână acceptă compania aeriană cu care urmează să zburați.
Vă recomandăm să alegeți un bagaj 55x40x20 cm, care este dimensiunea standard, acceptata de marea majoritate a liniilor aeriene printre care Wizz Air, Ryanair, Blue Air, Tarom, etc. De fapt Wizz Air și companiile central europene (germanice precum Lufthansa / Austrian / LOT) vor accepta chiar o dimensiune un pic mai mare (cu 3 cm pe adâncime) 55x40x23 cm dar diferenta este minusculă și nu merită luată în seamă. Ce e important este că un troler 55x40x20 cm se încadrează perfect și la aceste companii aeriene. Există însă și o excepție importantă: 55x35x25 cm este dimensiunea acceptată de companiile franco-olandeze-italiene (KLM / Air France / Alitalia / Ernest) iar dacă zburați cu una dintre aceste companii e posibil să aveți probleme cu trolerele 55x40x20 cm. Mai bine orientați-vă către un bagaj diferit în acest caz.
Mare atenție însă dacă cumpărați trolere din mall, din super-magazine precum Carrefour / Auchan sau chiar mărci binecunoscute sau de designer! Există multe produse, chiar din cele scumpe, care nu respectă dimensiunile și care vor fi practic imposibil de utilizat la avion. Nu încercați să folosiți un astfel de troler la avion, și în special nu la vreun zbor low-cost! Veți fi “amendați” prompt cu o suprataxă usturătoare de până la 50 Euro per zbor (deci 100 dus/intors) sau chiar mai mult.
Este important de notat că singurele dimensiuni care contează sunt cele exterioare, totale. Deci dacă o companie aeriană specifica o limită a dimensiunilor bagajelor de mână, trebuie să verificați dimensiunile exterioare, totale, incluzând aici corpul trolerului, mânerele, roțile și orice fel de alte părți componente. Practic, la poarta de îmbarcare, bagajul dvs. va fi verificat prin introducerea sa într-o cușcă din metal, iar dacă nu încapeva trebui să plătiți o suprataxă foarte mare. Dimensiunile interioare pe care le găsiți listate pe diferite site-uri sunt doar orientative, menite să ofere o indicație referitor la spațiul de împachetare disponibil în interiorul trolerului. Dar nu au absolut nici o relevanță pentru acceptarea de către companiilor aeriene. Pentru a evita confuziile la travelkit.ro cităm numai dimensiunile exterioare ale bagajelor.
Trolerele comercializate de Travelkit sunt proiectate special pentru a maximiza spațiul de încărcare și a reduce greutatea fiecărui bagaj; marea majoritate a trolerelor și bagajelor pe care le comercializăm au exact dimensiunea maximă acceptată de companiile aeriene.
Troler cu 2 roți sau troler cu 4 roți ?
Noi preferăm trolerele de cabină cu 2 roți, pentru că economisesc spațiul pentru bagaje, fiind astfel mult mai funcționale. Modelele care au cele 2 roți “îngropate” în troler sunt cele mai bune, din aceste considerente, realizând o economie maximă de spațiu
Trolerele cu 4 roți, dimpotrivă, irosesc foarte mult spațiu care nu mai poate fi folosit pentru bagaje. De aceea, credem că cele 4 roți sunt potrivite numai trolerelor mari, de cală, care sunt de obicei mult mai grele și mai mari, fiind în acelaști timp dificil de manevrat. Similar cu situația trolerelor cu dimensiuni "greșite" expusă mai sus, atunci când vedem 4 roți pe un troler de cabină, vedem dovada unui design prost gândit, deficitar, făcut de cineva care nu înțelege cine și în ce fel va folosi trolerul.
Troler cu carcasă dură (hard case) sau soft ?
Bineînțeles și aici alegerea depinde de preferințele individuale. Vă recomandăm mai ales trolerele soft, confecționate din material flexibil, care ni se par mult mai practice și mai funcționale decât cele hard case. Sunt mai ușoare și mai rezistente la zgârieturi. Fiind confecționate din material flexibil, întotdeauna mai poți adauga în bagaj “încă ceva”, chiar și atunci când este plin complet. Și știi că mereu uiți câte ceva pe dinafară atunci când împachetezi bagajele!
Trolerele cu carcasă dură (hard case) sunt ceva mai aspectuase și mai elegante atunci când sunt noi, deși se zgârie relativ ușor și atunci aspectul este oarecum compromis. Comparativ cu cele soft, acestea tind să fie ceva mai grele, fapt care vă poate limita cantitatea de bagaje. Dacă vă doriți neapărat un troler hard case, asigurați-vă că modelul ales include un separator complet al comaprtimentului superior, echipat cu fermoar, în interiorul trolerului. Fără această componentă apare încă un dezavantaj extrem de enervant: toate hainele din compartimentul superior tind să cadă și să se împrăștie pe jos atunci când deschideți trolerul la finalul călătoriei.